Over ons

Welkom bij het platform voor en door mensen met trombose. Sinds 1 januari 2021 zijn we in de lucht. Door middel van artikelen en video’s willen we op een vriendelijke en vrolijke manier kijken naar het leven na trombose. Want dat is er! Maar wie zijn de gezichten achter het platform?

Wij, Eline en Noa, ontmoette elkaar in maart 2020 voor het afstudeeronderzoek van Eline naar trombose door de pil. Het klikte gelijk en ondanks een compleet verschillende achtergrond, kwamen veel elementen van ons trombose verhaal overheen. De (h)erkenning die we bij elkaar vonden, gunnen we iedereen! Zo is langzamerhand het idee voor Tromboseoverlevers.nl ontstaan. Graag willen we onze kennis delen, maar ook zelf op onderzoek gaan naar onderwerpen die wij (en jullie) belangrijk vinden. Door artikelen, illustraties, podcasts en videos willen we (soms best wel heftige) onderwerpen met een positieve boodschap overbrengen.

 

Noa

🌿 Noa studeert Industrial Design aan de TU Eindhoven. Ze woont in een gezellig studentenhuis in de lichtstad. Het liefst zou de hele dag illustreren omringd door gezellige mensen en veel bordspellen spelen. Noa’s passie zit in maatschappelijke problemen zichtbaar maken en deze door middel van design proberen op te lossen.

Eline

✨ Eline is afgestudeerd in journalistiek in Groningen. Ze woont samen met haar vriend en kat in een prachtig appartement aan het water. Het liefste zou ze in een huisje in de bossen willen wonen – omringd door veel dieren – en haar dagen vullen met schrijven en tekenen.

 

Jouw gezicht hier?

🌻 We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die willen bijdragen aan tromboseoverlevers.nl. Neem gezellig contact met ons op als het je leuk lijkt om op jouw wijze mee te werken aan het platform!