Meteen naar de inhoud
Home » Tijdlijn » Editorial – juni

Editorial – juni

De laatste weken is het wat stiller geweest aan de kant van tromboseoverlevers.nl. Toch hebben we niet stil gezeten! Er is weer veel gebeurd waar we jullie graag van op de hoogte brengen.

Allereerst, hebben we weer eens goed nagedacht over wat we met het platform willen bereiken. Ons doel is een positieve omgeving te creëren voor en door mensen met trombose. Toch kunnen we dit niet alleen en hebben we hier jouw hulp bij nodig! Lijkt het jouw leuk om op een manier bij te dragen aan tromboseoverlevers.nl kun je ons gerust via de mail benaderen. In welke vorm je wilt bijdragen (schrijven, tekenen, experts benaderen of juist jouw expertise delen) dat maakt niet uit. Ons lijkt het namelijk leuk om het platform uit te breiden en zo het netwerk van trombose overlevers te vergroten!

Daarnaast hebben we veel ideeën opgedaan voor nieuwe content. Wat hadden wij zelf graag gelezen en wat krijgen we als input van jullie, onze lezers. Een van deze ideeën is om aandacht te besteden aan mensen die projecten op het gebied van trombose doen. Van marathons rennen tot schoolopdrachten, wij willen in kaart gaan brengen welke leuke initiatieven er allemaal genomen worden.

Hoewel we vol inspiratie zitten hebben we ook een andere mededeling. Wij houden een kleine zomerstop. Voor deze maand wordt er nog wel wat geupload, maar tot september wordt er geen nieuwe content meer geupload. Dit komt omdat ook wij vakantie houden en zo ons kunnen klaarmaken voor een nieuw jaar met veel nieuwe artikelen.

Om te eindigen met leuk nieuws: de Trombosestichting heeft ons geïnterviewd over dit platform. Begin juli verschijnt het artikel online en in print! Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de publicatie en zullen we de link naar het artikel ook hier delen.

Tot slot: lijkt het jou leuk om op een manier of vorm bij te dragen aan tromboseoverlevers.nl laat het ons weten via de mail of een bericht via instagram. Wij kijken er naar uit!

Groetjes Eline en Noa

Tags:

Laat hier je reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *