Meteen naar de inhoud

Ik ben nieuw

Welkom bij Tromboseoverlevers. Op deze pagina vind je een overzicht van informatie waarvan wij denken dat je er baat bij kunt hebben. We willen je namelijk graag op weg helpen, want als trombose overlever kan het voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je behoefte hebt aan meer informatie, kun je verder kijken op de website in de andere categorieën. 

Over tromboseoverlevers

Tromboseoverlevers.nl is een positief platform voor mensen die trombose hebben gehad. Hier worden ervaringen gedeeld en artikelen geschreven: door en voor trombose overlevers. Je vindt alle informatie over trombose op één plek – opgedeeld in tien categorieën. Door op een vrolijke en vriendelijke manier trombose content te maken, hopen we overlevers van trombose een houvast geven in hun herstel.

We hebben trombose in tien onderwerpen geclusterd. Bij overzicht in het menu kom je deze tegen. Zo kun je zelf beslissen of je meer over mentale gezondheid, hulpmiddelen of andere trombose overlevers wilt lezen.

Waar kan ik beginnen?

Trombose kan een grote impact maken. Deze is voor iedereen verschillend, daarom willen we adviseren om op jouw eigen tempo dit platform te bezoeken. Waar de een gelijk behoefte heeft aan ervaringsverhalen, kan dat voor de ander heel emotioneel zijn. En dat is oké. We verwerken gebeurtenissen allemaal op onze eigen manier en op ons eigen tempo.

Alvast wat informatie om mee te beginnen

Hulpmiddelen

Momenteel zijn we bezig om praktische tips en middelen te zoeken die jou kunnen ondersteunen tijdens trombose herstel. De eerste die beschikbaar zijn hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

En nu?

Dat is een goede vraag! We hopen dat het platform jou veel (h)erkenning biedt en een steun in de rug kan zijn. Ons platform breidt zich steeds meer uit, dus neem vooral regelmatig een kijkje als je daar behoefte aan hebt. Wij zullen op onze social media delen wanneer er een nieuw artikel online staat of nieuwe informatie gekoppeld is aan ons platform. 

Het is goed om te weten dat wij altijd op zoek zijn naar trombose overlevers die willen vertellen over hun leven na trombose. Wat heeft jou geholpen om te herstellen? Wat zou een lotgenoot volgens jou moeten weten? Je kunt het met ons delen via social media (Instagram en Facebook), maar ook door een e-mail te sturen naar info@tromboseoverlevers.nl!