Samenwerken

Door onze krachten te bundelen, kunnen we een positieve impact hebben op het leven van tromboseoverlevers en de zorg na trombose verbeteren. Wij nodigen jullie uit om deel uit te maken van onze missie en samen te werken aan een toekomst waarin tromboseoverlevers de zorg en ondersteuning krijgen die ze verdienen.

Waarom samenwerken met ons?

Verbinding

Op ons platform kunnen jullie in contact komen met mensen die trombose hebben overwonnen. Door te luisteren naar hun verhalen, zullen jullie in staat zijn om te zien hoe trombose hun leven heeft beïnvloedt en welke ondersteuning ze nodig hebben. Dit helpt jullie bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van gepersonaliseerde zorgplannen, waardoor de kwaliteit van de zorg verbetert en het herstelproces wordt geoptimaliseerd. 

Kennisdeling

Als zorgprofessionals beschikken jullie over waardevolle kennis en expertise op het gebied van trombose. Door deze inzichten te delen met tromboseoverlevers, helpen jullie hen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun behandeling en herstel. Het is hierbij van groot belang dat de informatie zo is samengevat, dat het te begrijpen is zonder medische kennis én dat de relevantie voor henzelf duidelijk is.

Co-creatie

Door onze handen ineen te te slaan, kunnen we nieuwe manieren ontdekken om de zorg voor tromboseoverlevers te verbeteren. Ook kunnen we knelpunten in de huidige zorgverlening identificeren en samen brainstormen over passende oplossingen. Trombose overlevers kunnen waardevolle inzichten bieden, waardoor jullie als zorgprofessionals een holistischer beeld krijgen van de behoeften van patiënten.

Neem contact met ons op

Wil je kijken welke mogelijkheden er zijn of een idee voorstellen? Dan ontvangen wij graag een e-mail: info@tromboseoverlevers.nl.